NABUURS MEET and MATCH

Werken bij
01 december 2019, BY werkenbijnabuurs

Met organisaties als Nabuurs Transport, Nabuurs Logistiek, Van Opzeeland, Na-Nomi en Nabuurs-RDC is Nabuurs sterk vertegenwoordigd in het ontwikkelingen en implementeren van logistieke oplossingen voor mooie merken. 

Door onze sterke groei zijn we regelmatig opzoek naar medewerkers die zich in onze filosofie kunnen vinden en verder met Nabuurs willen. Dus ben je op zoek naar een baan in de logistieke sector? Bijvoorbeeld als chauffeur, in het magazijn, als garagemedewerker of op kantoor? Dan moet je zeker eens met Nabuurs praten. Want bij ons krijg je de tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is.

Eerst kijken
Eerst kijken en dan pas solliciteren? Dat kan! Je kunt namelijk vrijblijvend een van onze MEET and MATCH events bezoeken. Krijg een rondleiding, maak kennis met toekomstige collega’s en bekijk het materiaal waarmee je werkt. Natuurlijk zorgen wij voor een hapje en een drankje. Een perfect moment om laagdrempelig kennis te maken met een van onze bedrijven.

Het volgende event
Speciaal voor Sligro bezorgservice organiseert Nabuurs een Meet & Match op donderdag 16 januari in het pand van Heineken in Heerlen (Breukerweg 187, 6412 ZK Heerlen). Vanaf 16:00 tot 20:30 uur ben je welkom om kennis te maken met het werk en jouw toekomstige collega’s.

Meld je aan met naam en telefoonnummer via HR@nabuurs.nl